adminloginhome iconKlik om in te loggen op het intranetLinkedInengelsevlag

Klimaatbuffers in Nederland

klimaatbuffers in Nederland

Organisatie

Wilt u meer weten over de Coalitie Natuurlijke Klimaatbuffers (CNK)/ LIFE IP actie Nature Based Solutions? De volgende personen kunnen u verder helpen als u vragen hebt over:

Algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Programma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de verschillende coalitiepartners gelden de volgende personen als aanspreekpunt:

Natuurmonumenten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Staatsbosbeheer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vogelbescherming Nederland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ARK Natuurontwikkeling, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LandschappenNL, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waddenvereniging, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wereld Natuur Fonds,   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuur en Milieufederaties, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© Klimaatbuffers 2016
gemaakt door Communicatiebureau de Lynx, Wageningen